Könyvfaló zárás

 

Újabb évet zárt a Könyvfaló!

Május 24-én délelőtt tartotta a Tóth Menyhért Városi Könyvtár a Könyvfaló című olvasójáték idei záró rendezvényét. A sokéves hagyományokra visszatekintő gyermekprogram helyszíne az igen magas létszámára való tekintettel az Aranyszöm Rendezvényház nagyterme volt.
Idén 126 gyermek játszott velünk, és ez bizony feladta a leckét a díjazás forrásteremtését illetően. Óriási szerencsénkre támogatott minket ebben a Bonitas Nőegylet, valamint mindazon szülők és olvasóink, akik jótékonysági könyvvásárunkon részt vettek, vagy egyéb módon támogattak minket.
2. évfolyamon első helyezést ért el Balogh Panna, második helyezést Hegedűs Hédi, harmadik helyezést Börcsök Flóra. 3. évfolyamon első helyezést ért el Börcsök Borostyán, második helyezést Borbás Flóra, harmadik helyezést Orosz Levente. 4. évfolyamon első helyezést ért el Szabó Ferenc, második helyezést Szabó Márton, és harmadik helyezést Márton Eszter. 
Felső tagozatosok is játszottak velünk az idén, közülük a legügyesebbek voltak Szabó Ágnes, Rátfai Aletta, és Márton Gergely.
Az egyéni verseny mellett pár éve csapatban is játszanak a gyerekek. Idén ezért – a Judyn Bt. támogatásával – vándorserleget alapítottunk. A jelképes díj a legjobban teljesítő osztály (most a SZIKAI 2. b. osztálya) birtokába kerül egy évre, és ők ehették meg a finom csokitortát is :-) 
Az eredményhirdetés után egy fél órás zenés műsorral leptük meg őket, amelyet a Grimm-busz színház hozott el nekünk.
Ezúton szeretnénk megköszönni a partneri támogató munkát azoknak a tanítóknak, és szülőknek, akik lehetőséget és plusz motivációt biztosítottak a gyerekeknek arra, hogy részt vegyenek a játékban.
Októberben újra indul a játék!!! :-)

Designed by: zatok