Az Európai Unió támogatásával

Több mint könyv-tár

Infrastruktúra fejlesztés a városi könyvtárban

EFOP 4.1.8.16-2017-00138

A Tóth Menyhért Városi Könyvtár Európai Uniós támogatással újította meg egyes tereit. A nyertes pályázatnak köszönhetően új, külön bejáratú oktatóteret alakítottak ki, valamint megújult a könyvtár ifi tere is.

Bővebben: Több mint könyv-tár

Mesterségek - Kisműhelyek

Kreatív iparral kapcsolatos kompetencia fejlesztő programok Mórahalmon

TÁMOP 3.2.3.A-11/1-2012-0078

A mórahalmi Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház azzal a feltett szándékkal indította el Mesterségek – Kisműhelyek című projektjét, hogy olyan közösségi színteret alkosson, ami több szempontból szolgálhatja a város érdekeit.

Bővebben: Mesterségek - Kisműhelyek

Út a tudáshoz

Értékőrzés és képességfejlesztés a mórahalmi könyvtárban

TÁMOP 3.2.4.A-11/1-2012-0059

A mórahalmi városi könyvtár pályázati forrásból megvalósult projektjében vállalt értékőrző, képességfejlesztő tevékenységet. A célok megvalósításában két úton indult el: helyismereti adatbázist hozott létre, valamint szövegértés-fejlesztő foglalkozásokat szervezett.

Bővebben: Út a tudáshoz

Kulturális kincsvadászat közösen

Mórahalom és Ásotthalom a kulturális értékek élményszerű átadásáért

TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0413

A mórahalmi Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház Kulturális kincsvadászat közösen című pályázati projektje keretében olyan összetett programsorozatot valósított meg, melyben óvodások és általános iskolások számára biztosított kulturális programokat két településen: Mórahalmon és Ásotthalmon. A projektben partnere volt az ásotthalmi könyvtár, valamint a két település óvodája, általános iskolája, és a mórahalmi művészeti iskola.

Bővebben: Kulturális kincsvadászat közösen

Designed by: zatok