Októberi eseményeink

Októberben is szuper programokkal készültük óvodásoknak, iskolásoknak és felnőtteknek egyaránt.

A hónap elején nagycsoportos óvisok látogattak el a könyvtárba, akikkel a természetről beszélgettünk és mesét hallgattunk a költöző madarakról.

DSCF5466

A hónap közepén otthont adott a könyvtár két Aromaterápiás rendezvénynek, valamint elültettük a könyvtár fáját is.

DSCF5479

Október utolsó felében az Egymás szemével programsorozat keretében láttuk vendégül Dunainé Szűcs Katalin családterapeutát. A délutáni, családias légkörű beszélgetésen az örökölt sorsról, generációkon átívelő családi seberől, megoldásokról beszélgettünk.

DSCF5488

Október utolsó szombatján tartottuk -immár hatodik alkalommal - az igen nagy sikernek örvendő családi délutánunkat, a Boszorkányszombatot. A rendezvényen több, mint hetvenen vettek részt kicsik és nagyok egyaránt. A rendezvény bevezető, ismerkedő részét bábjáték követte, Vázsonyi Endre Rémusz bácsi meséi című könyvére esett a választásunk. A bábjáték után indult a szokásos garasgyűjtés. A gyerekek öt állomáson próbálhatták ki
ügyességüket, leleményességüket, memóriájukat, s mindenütt begyűjthették a feladatért járó garasokat. Volt szörny-teke, szörny-etető, tök-terelgetés, banya-memória, és szellemes-rejtvényfejtő. A szerzeményeket a boszibódé termékeire válthatták be, vagy készíttethettek maguknak csillámtetoválást, arcfestést. Aki pedig csak alkotni akart, annak rendelkezésére állt a kézműves asztal. Ezúton is köszönjük a Napsugár Gyermekház támogatását, akik évek óta biztosítják nekünk a csillámtetoválást, és az arcfestést és szebbnél szebb mintákat alkotnak!

DSCF5504

  

Látogatók száma

Today 1

Yesterday 69

Week 227

Month 516

All 12253

Designed by: zatok